Mercedes Benz Vito voor Geartech

Mercedes Benz Vito 116 cdi

Voorzien van:

Automatische transmisie

Navigatiepakket

Ladingpakket

Ambition pakket

Echt leder interieur

Exterieur

Interieur

Over de Mercedes Vito Serie

Het elektronisch stabiliteitsprogramma voorkomt kritieke rijsituaties door onder andere de ABS- en ASR-systemen te coördineren en verbeteren. BAS PRO helpt met doorremmen bij een noodstop. Zo helpt de Vito u om snel te reageren.
Aan de hand van diverse meetwaarden wordt vastgesteld wanneer een bestuurder oververmoeid begint te raken. Wanneer dat het geval is, beveelt het systeem de bestuurder een pauze te nemen door middel van een optisch en akoestisch signaal.
De bandenspanningscontrole controleert continu de bandenspanning voor optimale stabiliteit én een laag brandstofverbruik.
De Zijwindassistent merkt kortstondige, sterke windstoten op die van opzij de koers van uw auto beïnvloeden. Gerichte rem-ingrepen aan één zijde voorkomen dat uw auto opzij gezet wordt, zodat u op koers blijft.
Praktisch comfort in uw Vito met standaard elektrisch bedienbare ramen, de centrale vergrendeling met afstandsbediening is praktisch wanneer u uw handen vol heeft.
Met de wegrij-assistent heeft u op een helling geen handrem nodig om soepel op te trekken. Bij het loslaten van het rempedaal worden de remmen even voor u vastgehouden.
Door middel van de ASSYST-onderhoudscomputer wordt u precies op het juiste moment geattendeerd op een benodigde onderhoudsbeurt. Exact afgestemd op de inzet van uw bestelwagen.

Over Geartech

De afgelopen jaren is Geartech uitgegroeid tot een bekende naam op het gebied van versnellingsbakrevisie. Geartech houdt zich bezig met de revisie en reparatie van versnellingsbakken, tussenbakken, cardanassen en aandrijfassen. Ook monteren zij koppelingen. Hierbij richten zij zich op trucks en bedrijfswagens.

Dankzij deze flexibiliteit én een voorraad versnellingsbakken en onderdelen kan Geartech vrijwel elk mankement snel verhelpen. Ze houden van het specialistenwerk, waarbij het aankomt op inzicht en kennis. Geen uitdaging gaan zij uit de weg. Een jaar garantie op elke gereviseerde versnellingsbak zegt genoeg!

Autobedrijf H. Bos - Lunteren Recent afgeleverd