BMW X5 M50 voor Hoogendoorn

BMW X50 M50d

Voorzien van:

Automatische (sequentiële) transmissie

Navigatiepakket

Leder interieur

Exterieur

Interieur

Over de BMW X5 M50d

De leider is er en laat iedereen weten wie de baas is: de nieuwe BMW X5. Zijn karakter is aan zijn gezicht af te lezen – stoer, krachtig en elegant. De imposante nierengrille uit één stuk doet vermoeden wat er gebeurt als hij een keer diep ademhaalt. En het aangescherpte X design van de koplampen laat geen twijfel bestaan over wie aan kop zal gaan. Uitgerust met nieuwe technologieën voor meer veiligheid en maximale rijdynamiek, ongeacht de ondergrond, bepaalt de nieuwe BMW X5 de koers. En weet hoe je als eerste aankomt.
Personal Assistant Service, Remote Services of toch Real Time Traffic Information? Waarom kiezen als dat helemaal niet hoeft? Met het Connected Package Professional kunt u deze services van BMW ConnectedDrive en andere diensten gratis uitproberen.
Waarom de autosleutel gebruiken als u uw smartphone bij zich heeft? Met de Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs de motor starten. Download de digitale sleutel via de BMW Connected App op uw Android smartphone en deel hem met gezin en vrienden. De looptijd bedraagt een jaar.
Uw BMW moet up-to-date zijn en voorzien van de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW altijd actueel. Comfortabel, veilig en stressvrij, zonder dat u een bezoek hoeft te brengen aan uw BMW Servicepartner. De upgrades worden ‘over the air’ geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van de smartphone.
Stipt op tijd en ontspannen aankomen. Navigate Door to Door navigeert u de laatste respectievelijk eerste meters vanaf uw BMW naar uw bestemming en weer terug. U krijgt snelle toegang tot de voetgangersnavigatie op uw smartphone, ondersteund door informatie van uw Connected Onboard Screen en push-meldingen van de BMW Connected App.
Een sterk karakter blijft zich steeds verder ontwikkelen. Dat geldt ook voor de nieuwe M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor met twee lagedruk- en twee hogedrukturbocompressoren. Het resultaat: nog meer vermogen, een zeer soepele respons en een koppel van 760 Nm, dat zich al bij lage toerentallen onmiskenbaar doet gelden. De bijzonder krachtige motor levert 294 kW (400 pk) en laat de BMW X5 M50d in slechts 5,2 seconden van 0 tot 100 km/h sprinten.
Autobedrijf H. Bos - Lunteren Uncategorized