Jeep Grand Cherokee voor Van Heerdt Elektrotechniek

Jeep Grand Cherokee Night Eagle

Voorzien van:

Automatische transmisie

Navigatiepakket

Leder interieur

Exterieur

Interieur

Over de Jeep Grand Cherokee

De Jeep® Grand Cherokee biedt van oudsher een perfecte balans van kracht en comfort. Met zijn nieuwe frontgrille, nieuwe interieurdesigns, nieuwe technologie en verder geperfectioneerde rijeigenschappen onderstreept hij zijn status als meest bekroonde SUV ooit. De Jeep® Grand Cherokee is er nu ook als Trailhawk®.
Alle uitvoeringen van de Jeep Grand Cherokee zijn standaard uitgerust met het nieuwste Uconnect LIVE-infotainmentsysteem met onder andere 8,4-inch HD-touchscreen, DAB digitale radio, SD-kaartlezer, Bluetooth, USB-poort, Aux-aansluiting en TomTom 3D-navigatiesysteem.
Centraal in het instrumentenpaneel van de Grand Cherokee bevindt zich een 7-inch infodisplay waarop alle relevante rijgegevens worden weergeven. De weergaveopties kunt u naargelang uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.
Luxe is één ding, maar als echte Jeep biedt de Grand Cherokee natuurlijk in de eerste plaats de 4x4-rijkwaliteiten die het merk legendarisch hebben gemaakt. Zijn innovatieve Quadra-Trac® II en Quadra-Drive® II 4x4-systemen aangevuld met Selec-Terrain®-tractieregeling en Quadra-Lift®-luchtvering (indien aanwezig) staan garant voor ongeëvenaarde rijprestaties op de weg en in het terrein.
Meer dan zeventig voorzieningen voor de actieve en passieve veiligheid maken de Jeep® Grand Cherokee tot een van de veiligste auto's in zijn klasse. Kreukelzones, verstevigingsbalken in de portieren en een compleet airbagsysteem met meertraps frontairbags, een knie-airbag voor de bestuurder, zijairbags en gordijnairbags over de gehele zijkant van het inzittendencompartiment bieden u en uw passagiers optimale bescherming bij een aanrijding.
Park Assist herkent een geschikte parkeerplaats parallel aan of haaks op de rijrichting en assisteert u bij het inparkeren door middel van gesproken instructies en aanwijzingen op het infodisplay in het instrumentenpaneel. Het systeem neemt daarbij de besturing van de auto over en laat u weten wanneer u moet schakelen, remmen of gasgeven.
Bij het inschakelen van de achteruit wordt automatisch de ParkView-achteruitrijcamera ingeschakeld, waarbij dynamische hulplijnen in het scherm verschijnen om het inparkeren te vergemakkelijken. Het systeem maakt daarnaast gebruik van de ParkSense-sensoren in de voor- en achterbumper om u met akoestische signalen te waarschuwen voor obstakels voor en achter de auto.

Over Van Heerdt Elektrotechniek

Het familiebedrijf Elektro Van Heerdt kent drie afzonderlijke takken: de elektro technische installatietechniek, een winkel met huishoudelijke apparatuur en een afdeling met aggregaten. In het Lunterse bedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat is inmiddels de derde generatie actief.  Begonnen in een schuurtje in het buitengebied is het bedrijf nu gehuisvest in een bedrijfspand op het industrieterrein De Stroet.

Van Heerdt bevindt zich in de top 5 meest vooruitstrevende electrotechniek van Nederland. Zij heeft inmiddels al vele grote projecten gerealiseerd op onder andere het gebied van Agro techniek en Industriele Techniek. Zaast hun services en diensten kunnen zij ook snel materiaal leveren.

Autobedrijf H. Bos - Lunteren Recent afgeleverd