Autobedrijf HBos

De Stroet 3, Lunteren

Zakelijk rijden, van Caddy en Sprinter
bedrijfswagens tot luxe personenwagens

Bij Bos zijn we erg sterk in de verkoop en het onderhoud van bedrijfswagens. Dat ziet u vooral in het grote aantal busjes en lichte bedrijfswagens zoals Volkswagen Caddy’s en Opel Combo’s die wij in onderhoud hebben voor bedrijven. Daarnaast leveren wij ook voor de commerciële functies en de eigenaren de personenwagens. Ongeacht merk of model, we leveren u de auto.

Het complete wagenpark onderhoud op één adres

Het grote voordeel van werken met onze firma is het gemak van één adres voor het onderhoud van alle bedrijfswagens . Zelfs met zwaar materieel als shovels kunt u bij ons aankloppen. Uw administratie en planning hebben maar met één bedrijf te maken. Uw medewerkers spreken altijd met dezelfde contactpersoon en u krijgt maar van één bedrijf de facturen. Gemak dient de mens én de bedrijfsvoering.

Extra lang open op twee avonden in de week én zaterdagmorgen

Veel bedrijven hebben hun voertuigen elke dag nodig, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Om u hierbij te helpen, hebben we onze openingstijden op dinsdag, donderdag en zaterdag aangepast. U kunt nu ook op twee avonden, buiten de gebruikelijke werktijden bij ons terecht. Klik hier voor de openingstijden .


»Ik wil een afspraak maken
»Ga naar contactpagina