Autobedrijf HBos

De Stroet 3, Lunteren

Bedrijfswagen onderhoud, vakkundig en vertrouwd

Om uw bedrijfswagens bedrijfszeker te houden is het belangrijk om uw wagenpark regelmatig te laten onderhouden. De fabrikant geeft bij iedere auto de onderhoudsintervallen en de werkzaamheden per interval aan. Wij houden ons bij iedere kleine en grote beurt aan de instructies die fabrikanten voor de auto’s voorschrijven. Door regelmatig onderhoud te plegen blijft uw auto in optimale conditie. Goed onderhoud voorkomt onnodige reparaties en zorgt ervoor dat u en uw medewerkers mobiel blijven. Heeft u interesse voor een offerte voor het onderhoud aan uw auto’s? Klik hier voor onze contactgegevens .

Speciale openingstijden

Om u als ondernemer zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij ruime openingstijden, ook na zessen. Op dinsdag en donderdag avond zijn wij geopend tot acht uur ’s avonds. Ideaal voor dienstverlenende bedrijven die elke dag op de bedrijfswagens moeten vertrouwen en overdag hun auto niet kunnen missen. Ook op zaterdagmorgen kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie . Wij voeren ook ruitvervanging en airco service voor u uit.

Nieuwe en gebruikte bedrijfswagens

Naast het onderhoud en de reparatie dat wij voor u uitvoeren, verkopen wij ook bedrijfswagens. Zowel nieuwe  als gebruikte bedrijfswagens , van Caddy tot Vivaro, van bus tot personenwagen. We leveren alle merken en modellen bedrijfswagens en personenwagens.


»Ik wil een afspraak maken
»Ga naar contactpagina